Aannemingsbedrijf en Handelsmaatschappij Van den Elshout en de Bont Waalwijk B.V. heeft Trede 2 behaald!

Aannemingsbedrijf en Handelsmaatschappij Van den Elshout en de Bont Waalwijk B.V. heeft Trede 2 behaald!

Aannemingsbedrijf en Handelsmaatschappij Van den Elshout en de Bont Waalwijk B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Aannemingsbedrijf en Handelsmaatschappij Van den Elshout en de Bont Waalwijk B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee Aannemingsbedrijf en Handelsmaatschappij Van den Elshout en de Bont Waalwijk B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Het aannemingsbedrijf is actief in de regio Waalwijk en is actief in de Infra en bouw. Het bedrijf heeft veelal vakmensen in dienst en hecht veel waarde aan het afleveren van de hoogste kwaliteit aan haar opdrachtgevers.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
8 december 2021