CleanLease Gemert B.V. combineert hoge service met socialer ondernemen en behaalt daarmee de hoogste trede op de PSO Prestatieladder!

CleanLease Gemert B.V. combineert hoge service met socialer ondernemen en behaalt daarmee de hoogste trede op de PSO Prestatieladder!

CleanLease Gemert B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CleanLease Gemert B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert CleanLease Gemert B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

CleanLease Gemert is een specialist in het reinigen en verhuren van textiel voor een grote variëteit aan klanten. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de branche, en levert aan onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken. Daarnaast is het bedrijf actief bezig met een divers en betrokken personeelsbestand, waarbij inclusiviteit voorop staat.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
3 december 2021