Roy Verstegen B.V. heeft koploperpositie op het vlak van socialer ondernemen!

Roy Verstegen B.V. heeft koploperpositie op het vlak van socialer ondernemen!

Roy Verstegen B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Roy Verstegen B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Roy Verstegen B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Roy Verstegen B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Roy Verstegen is een veelzijdig aannemingsbedrijf dat in 2003 is opgericht. Door de vooruitstrevende visie van Roy Verstegen kan het bedrijf de meest complexe klussen in goede banen leiding, door middel van moderne technieken en flexibele werkwijzen. Deel van de vooruitstrevende visie is de nadruk binnen het bedrijf op maatschappelijke impact. Het bedrijf leidt daarom zelf mensen op binnen het bedrijf om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame wijze binnen het bedrijf te integreren.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
1 december 2021