Exploitatiemaatschappij Leurink B.V. draagt bovengemiddeld bij aan arbeidsparticipatie in Nederland!

Exploitatiemaatschappij Leurink B.V. draagt bovengemiddeld bij aan arbeidsparticipatie in Nederland!

Exploitatiemaatschappij Leurink B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Exploitatiemaatschappij Leurink B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Exploitatiemaatschappij Leurink B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Exploitatiemaatschappij Leurink verzorgt interieurs voor particulieren en bedrijven. Het familiebedrijf is in 1977 opgericht als montagebedrijf en heeft inmiddels twee vestigingen in Nederland.  Het bedrijf is al jaren bezig met socialer ondernemen en toont met de her-certificering aan structureel bezig te zijn met het vergroten van de arbeidsparticipatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
22 november 2021