Engelen-Groen Uden B.V. zet zich structureel in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en behaalt opnieuw de hoogste Trede op de PSO-Prestatieladder!

Engelen-Groen Uden B.V. zet zich structureel in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en behaalt opnieuw de hoogste Trede op de PSO-Prestatieladder!

Engelen-Groen Uden B.V.  heeft weer Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Engelen-Groen Uden B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Engelen-Groen Uden B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Engelen-Groen Uden is een ervaren groenbedrijf dat actief is in de regio’s  Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Het familiebedrijf is opgericht in 1976, en is in meer dan 40 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en divers bedrijf dat opdrachten uitvoert voor een brede groep aan klanten. Zo werkt Engelen-Groen Uden onder andere voor gemeentes, waterschappen, overheids- en zorginstellingen, defensieterreinen en sportverenigingen.

Met de groei binnen het bedrijf is echter de betrokkenheid en inclusieve werksfeer binnen de organisatie niet verdwenen. Engelen-Groen Uden heeft oog voor haar medewerkers, en draagt er zorg voor dat alle medewerkers een prettige en passende werkplek hebben. De organisatie zet zich tevens actief in voor arbeidsparticipatie, en is daarmee een van de koplopers op het gebied van socialer ondernemen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
5 october 2021