Driessens Heel Beheer B.V. her-certificeert weer op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Driessens Heel Beheer B.V. her-certificeert weer op de hoogste trede van de PSO-Prestatieladder!

Driessens Heel Beheer B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Driessens Heel Beheer B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Driessens Heel Beheer B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Driessens is één bedrijf in geveloplossingen met twee vestigingen in Panheel en Gemert en drie productgroepen in hout-/ kunststof-/ en aluminiumkozijnen. Het bedrijf is in 1796 opgericht als timmerbedrijf en in de loop van twee eeuwen uitgegroeid tot ene specialist in geveloplossingen. In het lange bestaan van het bedrijf is het familiale karakter altijd gekoesterd, en is betrokkenheid en oog voor de medewerkers altijd een van de hoofdprioriteiten geweest binnen Diressens Heel Beheer. De PSO-certificering sluit dan ook goed aan op de sociale bedrijfsvoering.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
16 april 2021