BiOns B.V. scoort ver bovengemiddeld op de PSO Prestatieladder en behaalt Trede 3!

BiOns B.V. scoort ver bovengemiddeld op de PSO Prestatieladder en behaalt Trede 3!

BiOns heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat BiOns op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert BiOns op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

BiOns is een zorgverlener op het gebied van Huishoudelijke Ondersteuning en Ambulante Begeleiding. De organisatie werkt voornamelijk voor cliënten met een verstandelijke beperking en of psychiatrische problematiek, wat gespecialiseerde en ervaren medewerkers vereist. In overleg met de client en zijn of haar omgeving wordt gekeken welke zorg nodig is en op welke manier dit het beste kan worden verleend.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
6 october 2021