Rensson Opleidingen en Trainingen B.V. behaalt weer het Trede 3 certificaat!

Rensson Opleidingen en Trainingen B.V. behaalt weer het Trede 3 certificaat!

Rensson Opleidingen en Trainingen B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Rensson Opleidingen en Trainingen B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Rensson Opleidingen en Trainingen B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Rensson Opleidingen en trainingen is opgericht in 1998 als opleidingsinstituut. De organisatie leidt mensen op die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en begeleidt hen naar een arbeidsplaats. Op deze manier opereert de organisatie precies tussen werkgevers en werknemers en faciliteren zij een soepele overgang naar een geschikte arbeidsplaats.

In het 20-jarige bestaan van de organisatie heeft Rensson Opleidingen en trainingen al meer dan 25.000 mensen begeleid, en draagt daarbij significant bij aan arbeidsmarkt participatie. De organisatie geeft verder een inspirerend voorbeeld door ook binnen het eigen personeelsbestand mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden aan te bieden.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
29 september 2021