Elk B.V. behaalt weer de hoogste Trede op de PSO-Prestatieladder!

 Elk B.V. behaalt weer de hoogste Trede op de PSO-Prestatieladder!

Elk B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Elk B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Elk B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Elk B.V. is actief in het vastgoedonderhoud en de renovatie hiervan. Elk B.V. is met meer dan 220 medewerkers actief in Oost en Zuid Nederland.

Met het Trede 3 certificaat toont Elk B.V. aan om tot de 10% best presterende bedrijven te horen op het vlak voor socialer ondernemen, en zich dus bovengemiddeld in te zetten voor arbeidsparticipatie. Elk B.V. doet dit door een open bedrijfssfeer te creëren waarin alle medewerkers zich welkom kunnen voelen, en de juiste begeleiding aan te bieden wanneer dat nodig is.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
22 september 2021