The Young Digitals B.V. behaalt direct de hoogste trede en het PSO 30+ certificaat!

The Young Digitals B.V. behaalt direct de hoogste trede en het PSO 30+ certificaat!

The Young Digitals B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat The Young Digitals B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat The Young Digitals B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert The Young Digitals B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

The Young Digitals begeleidt jogneren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een carrière in het digitale werkveld. Hiermee speelt de organisatie in op de maatschappelijke behoefte aan passende doorgroeiplekken voor jogneren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, en wordt er tegelijk voldaan aan de enorme vraag naar IT-personeel.

The Young Digitals gelooft dat elke jongere het talent en potentieel heeft om zichzelf te ontplooien op de arbeidsmarkt. Dat hier af en toe extra begeleiding voor nodig is begrijpt de organisatie maar al te goed. Door middel van samenwerkingsverbanden met potentiële werkgevers zorgt The Young Digitals voor een geschikte plek voor deze jongeren om hun carrière te beginnen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
18 september 2021