Confed Holding B.V. behoort weer tot de best presterende organisaties op het gebied van socialer ondernemen!

Confed Holding B.V. behoort weer tot de best presterende organisaties op het gebied van socialer ondernemen!

Confed Holding B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat Confed Holding B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Confed Holding B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Confed Holding B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Confed Holding is actief op het gebied van het ontwikkelen en assembleren van elektrische, elektronische en elektromechanische producten en componenten op klantspecificatie. De organisatie is wereldwijd actief en staat bekend om een klantgerichte en kwalitatief hoogwaardige aanpak.

Het behalen van het 30+ certificaat is een enorme prestatie, en tekenend voor de grote inzet van Confed op het gebied van inclusief en socialer ondernemen. Door actief in te zetten op de werving van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en op een passende werkplek weet Confed een stimulerende en prettige werksfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
26 september 2021