Traffic Service Nederland B.V. behaalt meteen de hoogste trede op de PSO Prestatieladder!

Traffic Service Nederland B.V. behaalt meteen de hoogste trede op de PSO Prestatieladder!

Traffic Service Nederland B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Traffic Service Nederland B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Traffic Service Nederland B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

De organisatie levert de juiste mensen en het juiste materieel om tijdelijke verkeerssituaties in goede banen te leiden. Traffic Service heeft 10 vestigingen verdeeld over Nederland en is daarmee landelijk dekkend.

De organisatie hecht groot belang aan een inclusief personeelsbestand waar iedereen welkom is en wordt gewaardeerd op zijn of haar potentieel. Bij Traffic Service worden bovengemiddeld veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen omdat de organisatie gelooft dat met een passende werkplek en de juiste begeleiding, deze mensen zich kunnen door ontwikkelen tot waardevolle vakmannen- en vrouwen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
4 september 2021