Aebi Schmidt Nederland B.V. aantoonbaar sociale ondernemer met het Trede 2 certificaat op de PSO Prestatieladder!

Aebi Schmidt Nederland B.V. aantoonbaar sociale ondernemer met het Trede 2 certificaat op de PSO Prestatieladder!

Aebi Schmidt Nederland B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Aebi Schmidt Nederland B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Aebi Schmidt Nederland B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Aebi Schmidt Nederland behoort toe aan het wereldwijd opererende Aebi Schmidt Group dat facilitair onderhoud biedt voor gecompliceerde verkeersgebieden en terreinen. Aebi Schmidt heeft een groot aanbod aan specialistische voertuigen die kunnen worden ingezet voor de aanleg en onderhoud van deze gebieden. In de twaalf “plants” verspreid over Europa en Noord-Amerika wordt bovendien continu gewerkt aan het innoveren van deze onderhoudsvloot.

Met het Trede 2 certificaat toont Aebi Schmidt zich bovendien als sociaal en maatschappelijk betrokken, specifiek met betrekking tot arbeidsparticipatie. Binnen de eigen organisatie biedt Aebi Schmidt Nederland plaats aan leerlingen op leerwerkplekken en aan andere medewerkers die met een passende werkplek en begeleiding weer hun draai kunnen vinden binnen de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
25 august 2021