Kemkens B.V. her-certificeert op Trede 2 van de PSO Prestatieladder!

Kemkens B.V. her-certificeert op Trede 2 van de PSO Prestatieladder!

Kemkens B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Kemkens B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Kemkens B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Kemkens is een installatietechniek bedrijf, actief in de regio’s Noord-Braban, Zuid-Gelderland en Zeeland. Kemkens is een servicegerichte organisatie, en verzorgt de installatie en onderhoud van Cv-ketels. Kemkens is een groeiend bedrijf en heeft inmiddels 6 vestigingen waarvanuit zij meer dan 460.000 toestellen beheert.

Naast de focus op service en kwaliteit is Kemkens ook actief bezig met het waarborgen van sociaal ondernemen binnen de organisatie. Zo biedt de organisatie bovengemiddeld veel passende werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zorgt Kemkens ervoor dat deze medewerkers weer mee kunnen draaien op de arbeidsmarkt en met hun capaciteiten en wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het bedrijf.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
18 august 2021