Brouwers Groenprojecten behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder!

Brouwers Groenprojecten behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder!

Brouwers Groenprojecten heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Brouwers Groenprojecten op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Brouwers Groenprojecten op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Brouwers Groenprojecten is actief in de groenaanleg, landschapsinrichting- en beheer. Het bedrijf werkt aan diverse projecten, waaronder speeltuinen, landgoederen en particuliere tuinen. Het bedrijf is al langere tijd actief op het gebied van sociaal ondernemen en ziet de PSO certificering als een logische vervolgstap binnen hun MVO beleid.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
30 july 2021