Jos Kunnen en Zonen behaalt bij eerste certificering meteen het Trede 2 certificaat!

Jos Kunnen en Zonen behaalt bij eerste certificering meteen het Trede 2 certificaat!

Jos Kunnen en Zonen heeft direct Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Jos Kunnen en Zonen op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Jos Kunnen en Zonen op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Het bedrijf is in 1936 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van buitenschilderwerk, binnen schilderwerk en houtrot (herstel en preventie). De organisatie is voornamelijk actief in de regio Weert. Naast dat het bedrijf continu streeft naar het beste resultaat voor haar klanten is Jos Kunnen en Zonen ook actief bezig met inclusiviteit op de arbeidsmarkt. Zo zet het bedrijf zich bovengemiddeld in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt passende en prettige werkgelegenheid binnen de eigen organisatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
23 july 2021