Dunnewind Groep her-certificeert en behaalt Trede 3!

Dunnewind Groep her-certificeert en behaalt Trede 3!

Dunnewind Groep heeft opnieuw Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Dunnewind Groep op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Dunnewind Groep op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Het familiebedrijf is in 1961 opgericht en ondertussen uitgegroeid tot een breed gespecialiseerd bedrijf met meer dan 60 vaste medewerkers. Het bedrijf is actief in de grond- weg en waterbouw. Het bedrijf zet zich al jaren in om werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te creëren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door de platte bedrijfscultuur waar er oog is voor de wensen en behoeftes van de medewerkers.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
21 july 2021