Medica Europe blijft een koploper op het vlak van socialer ondernemen en behaalt weer Trede 3!

Medica Europe blijft een koploper op het vlak van socialer ondernemen en behaalt weer Trede 3!

Medica Europe heeft weer Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Medica Europe op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Medica Europe op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Medica Europe heeft voor haar invulling van Social Return opnieuw het certificaat verkregen voor PSO-Trede 3. Medica Europe heeft al sinds 2013 een status op de PSO-Prestatieladder van PSO-Nederland, en de recente her-certificering geeft blijk van het structurele inclusieve beleid dat Medica Europe voert. 

Medica Europe biedt complete concepten aan voor operatiekamers, CSA, IC anesthesie, cardiologie en radiologie. Vanuit het hoofdkantoor in Oss stuurt Medica Europe de internationale operaties aan.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
14 july 2021