JUIST Druk&Print B.V. haalt bij eerste certificering meteen de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

JUIST Druk&Print B.V. haalt bij eerste certificering meteen de Trede 3 en de 30+ certificeringen!

JUIST Druk&Print B.V. heeft PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat JUIST Druk&Print B.V. voldoet aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelsbestand dat in dienst is bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat JUIST Druk&Print B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert JUIST Druk&Print B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

JUIST Druk&Print levert communicatiemiddelen van de hoogste kwaliteit door hun hoogwaardige druktechniek. De organisatie hecht bovendien veel waarde aan duurzaamheid, haar klanten en haar eigen medewerkers. Alle werkzaamheden zijn er dan ook op gericht om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren op duurzame en sociale wijze. Met de recente PSO-certificering op de hoogste trede en de 30+ uitlezing toont JUIST Druk&Print aan een koploper te zijn op het vlak van socialer ondernemen.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
13 july 2021