P. Pijnenburg & Zn. B.V. direct gecertificeerd op Trede 2!

P. Pijnenburg & Zn. B.V. direct gecertificeerd op Trede 2!

P. Pijnenburg & Zn. heeft direct Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat P. Pijnenburg & Zn. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert P. Pijnenburg & Zn. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

De organisatie is in 1952 begonnen als een agrarisch loonbedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot een brede dienstverlener voor gemeentes, aannemers en particulieren. Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan een samenhorige bedrijfscultuur en korte lijnen. Er wordt vol ingezet op de juiste hulpmiddelen en begeleiding om medewerkers in hun ontwikkeling bij te staan. De PSO-certificering sluit dan ook naadloos aan op de inclusieve en sociale cultuur binnen P. Pijnenburg & Zn.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
8 july 2021