Zilt-Bikes B.V. presteert direct op hoogste trede van PSO Prestatieladder!

Zilt-Bikes B.V. presteert direct op hoogste trede van PSO Prestatieladder!

Zilt-Bikes B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Zilt-Bikes B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Zilt-Bikes B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Zilt-Bikes B.V. is een landelijk opererende omgeving, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van partijen fietsen aan bedrijven, instellingen en overheden. Het bedrijf werkt business-to-business, en verleent haar klanten volledige service, van het vervaardigen, tot het leveren en het onderhoud van de fietsen.

Zilt-Bikes B.V. vindt het echter ook belangrijk om binnen de eigen organisatie kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo leidt Zilt-Bikes B.V. intern fietsenmakers op en biedt zij mensen een fijne passende werkplek om weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
28 june 2021