Gebr. Van Kessel is weer op de hoogste trede gecertificeerd!

Gebr. Van Kessel is weer op de hoogste trede gecertificeerd!

Gebr. Van Kessel heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Gebr. Van Kessel op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Gebr. Van Kessel op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Gebr. Van Kessel is begonnen als kleinschalig familiebedrijf en sinds de oprichting in 1950 uitgegroeid tot een landelijk opererende onderneming met 400 medewerkers in dienst. Gebr. Van Kessel is breed gespecialiseerd, en onder andere actief in de wegenbouw, civiele techniek en cultuurtechniek, de aanleg van sportvelden en atletiek-/golfbanen, dak-/gevelgroen, terreininrichtingen, beton- en spooronderhoud, betonreparaties, voegovergangen, bronbemaling en horizontale en verticale drainage en versnelde consolidatie (IFCO).

Ondanks het feit dat het bedrijf verscheidene vestigingen en specialismes heeft kenmerkt Gebr. Van Kessel zich door een platte bedrijfscultuur waar iedereen zich welkom en gewaardeerd kan voelen. De organisatie hecht veel waarde aan een inclusief personeelsbestand, en zet zich dan ook bovengemiddeld in voor het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO-certificering sluit dan ook naadloos aan bij het sociale karakter van de organisatie.

Ook starten met inclusief ondernemen?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl Inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

 Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
2 june 2021