Van Driel Cars al jaren een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

Van Driel Cars al jaren een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

Van Driel Cars is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Van Driel Cars aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van Driel Cars een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Vervoerservice van Driel is een Brabants bedrijf gevestigd in Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch. Het familiebedrijf is in 50 jaar tijd gegroeid tot een betrouwbare partner in het personenvervoer.

De PSO doelgroep medewerkers worden volledig geïntegreerd in het bedrijf, en voeren dezelfde werkzaamheden uit als reguliere medewerkers. Met de juiste begeleiding vanuit de organisatie zorgt Van Driel Cars ervoor dat alle medewerkers goed kunnen functioneren en volledig kunnen meedraaien in het bedrijf.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
7 june 2021