N.V. Haagse Milieu Services verlengt PSO-certificering!

N.V. Haagse Milieu Services verlengt PSO-certificering!

N.V. Haagse Milieu Services heeft sinds 2018 een PSO-certificering. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt N.V. Haagse Milieu Services aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet N.V. Haagse Milieu Services een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Haagse Milieu Services is de afvaldienstverlener en inzamelaar van het huishoudelijk afval van de inwoners van de gemeente Den Haag. Binnen de organisatie draaien de PSO-doelgroep medewerkers volledig geïntegreerd mee. De organisatie draagt er zorg voor dat alle medewerkers gelijk worden behandeld, maar dat er support en begeleiding is wanneer dat nodig is.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
31 may 2021