Wallaard Groen is een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

Wallaard Groen is een koploper op het vlak van socialer ondernemen!

Wallaard Groen is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met het huidige Trede 3 certificaat maakt Wallaard Groen aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Wallaard Groen een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Wallaard Groen heeft zich de laatste decennia gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van de (semi-) openbare ruimte. Wallaard Groen heeft alle specialismes in huis om de diverse opdrachten van haar opdrachtgevers naar tevredenheid uit te voeren.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
25 may 2021