Hendriks SGR is een van de best presterende bedrijven op het vlak van socialer ondernemen!

Hendriks SGR is een van de best presterende bedrijven op het vlak van socialer ondernemen!

Hendriks SGR is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met het huidige Trede 3 certificaat maakt Hendriks SGR aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Hendriks SGR een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Hendriks SGR is een betrouwbare partner voor vastgoedonderhoud. In hechte samenwerking met de opdrachtgevers zorgt Hendriks SGR ervoor dat het vastgoed toekomstbestendig wordt gemaakt.

De organisatie draagt er bovendien zorg voor dat al haar medewerkers een passende en fijne werkplek hebben binnen de organisatie. De enorme mate waarin Hendriks SGR zich inzet voor een inclusief bedrijf vertaalt zich in het jarenlange hoge prestatieniveau op de PSO Prestatieladder.

Ook starten met inclusief ondernemen?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl Inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
18 may 2021