Ronde tafel bijeenkomst voor PSO-organisaties

We nodigen u van harte uit om op woensdag 2 november a.s. deel te nemen aan de rondetafel-bijeenkomst met het onderwerp ‘Aan de slag met de keten’.

Waarom deze bijeenkomst?
PSO zit in de lift! Het aantal gecertificeerde organisaties neemt snel toe en de bekendheid stijgt. Steeds meer organisaties zijn bewust bezig met het uitdragen van sociaal ondernemerschap. Daar mogen we trots op zijn! Ook zijn er meer gemeenten die de PSO accepteren bij de invulling van Social Return en/of de PSO actief stimuleren.
Vaak horen we onder PSO-gecertificeerde organisaties dat er behoefte is aan ‘verbinding’. Verbinding met andere PSO-organisaties, met gemeenten, maar ook verbinding met eigen ketenpartners op het vlak van sociaal ondernemerschap. Verbinding en samenwerking met gemeenten en ketenpartners stimuleert socialer ondernemen en vergroot úw netwerk en de kansen van kwetsbare medewerkers.

Wat staat er op het programma?
Tijdens de bijeenkomst wordt u een lunch aangeboden en staat de ontmoeting met elkaar centraal. We willen u de kans geven kennis te maken met elkaars organisatie, kennis te delen en gezamenlijk stappen te zetten. Hoe interessant en inspirerend zal het zijn om te horen wat het verhaal van anderen is!

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere:
· Wat zijn de ervaringen met sociaal ondernemerschap in de keten van samenwerkingspartners?
· Waar loopt u als ondernemer tegenaan?
· Welke vorm heeft de relatie met de gemeenten op het gebied van sociaal ondernemen?
· Waarmee kan PSO-Nederland of andere PSO- organisaties u gericht ondersteunen?
Graag zetten wij de gedeelde ideeën om in acties!

Wanneer is de bijeenkomst?
Op woensdag 2 november a.s. is de eerste van een reeks informele rondetafel-bijeenkomsten voor PSO-gecertificeerde organisaties.
Ontvangst 12.00 uur
Locatie Inntel Hotels Resort Zutphen (een trotse PSO trede 3 organisatie)
Eindtijd 15.00 uur

Waar kan ik me aanmelden?
Uiteraard zijn aan uw deelname geen kosten verbonden. Als u een inspirerend verhaal meeneemt, is dat immers onbetaalbaar.

Wij nodigen u van harte uit om een collega mee te nemen. Wilt u uw komst en die van uw eventuele introducé bevestigen vóór 30 september door een mail te sturen naar info@pso-nederland.nl t.a.v. ‘ronde tafel-bijeenkomst 2 november’. Vermeld daarin de volgende gegevens: organisatienaam, uw naam, de gegevens van uw eventuele introducé en eventuele dieetwensen.

Er is plek voor 30 deelnemers, wacht dus niet te lang met aanmelden.
We kijken uit naar uw komst en zien u graag op 2 november!

Deel dit bericht:  
8 september 2016