Purac Biochem toont sociale ambities met Aspirant-status

Purac Biochem toont sociale ambities met Aspirant-status

PSO Nederland feliciteert  Purac Biochem met hun PSO-certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Purac Biochem aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Purac Biochem een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Purac Biochem

Purac Biochem is onderdeel van Corbion. Dit is de wereldmarktleider op het gebied van melkzuur en zijn derivaten, en een toonaangevende leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmengsels, mineralen, vitamines en algeningrediënten. De organisatie gebruikt haar unieke expertise op het gebied van fermentatie en andere processen om duurzame oplossingen te leveren voor het behoud van voedsel- en voedselproductie, gezondheid en onze planeet.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
8 april 2021