Van de Kreeke Beheer B.V. heeft wederom Trede 2 op de PSO behaald

Van de Kreeke Beheer B.V. heeft wederom Trede 2 op de PSO behaald

PSO Nederland feliciteert Van de Kreeke Beheer B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Van de Kreeke Beheer B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van de Kreeke Beheer B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Van de Kreeke Beheer B.V.

Van de Kreeke bedrijven en de Habenu-Van de Kreeke bedrijven bundelen samen meer dan 140 jaar ervaring. De organisatie realiseert grensverleggende concepten en projecten, telkens vertrekkend vanuit de kernwaarden: kwaliteit, betrokkenheid, partner en samenwerken. Door vakmanschap en een flexibele, multidisciplinaire aanpak verwezenlijkt Van de Kreeke duurzame en complete infrastructurele- en bouwoplossingen voor de bebouwde omgeving.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
7 april 2021