Opnieuw hoogste trede op de PSO Prestatieladder én het PSO 30+ certificaat voor Dolmans Landscaping Group B.V.

Opnieuw hoogste trede op de PSO Prestatieladder én het PSO 30+ certificaat voor Dolmans Landscaping Group B.V.

PSO Nederland feliciteert Dolmans Landscaping Group B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Dolmans Landscaping Group B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Dolmans Landscaping Group B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Dolmans Landscaping Group B.V.

 

Dolmans Landscaping Group is een allround multidisciplinair groenvoorzieningsbedrijf, actief in ontwerp, aanleg, onderhoud van groenvoorziening en bijbehorende civieltechnische projecten. De organisatie bestaat uit diverse bedrijfsonderdelen die werken in verschillende divisies met ieder haar eigen specialisme. De gemene deler van alle vestigingen is ‘landscaping’. Dat gaat voor de organisatie verder dan groen alleen, het is liefdevol omgaan met landschappen voor zowel groen én grijs.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
19 maart 2021