De Bie Groen B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

De Bie Groen B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert De Bie Groen B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt De Bie Groen B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet De Bie Groen B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over De Bie Groen B.V.

De Bie Groen is een gespecialiseerd allround hoveniersbedrijf voor groenvoorziening, cultuurtechniek en boomverzorging voor onder andere gemeenten, instellingen, woningbouwverenigingen en diverse partijen zoals verenigingen van eigenaren en scholen. Daarnaast werkt De Bie Groen ook voor bedrijven en verzorgt zij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van grotere particuliere tuinen. De Bie Groen (voorheen Holland Groenwerken) voert sinds 1991 werkzaamheden uit aan de groene omgeving, zoals ontwerp, aanleg en (meerjarig) onderhoud van uiteenlopende kleine en grote groenprojecten en bomenplannen in de regio Randstad.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
10 maart 2021