No Time To Waste B.V. behoudt koploperspositie en behaalt weer het Trede 3 en PSO 30+ certificaat

No Time To Waste B.V. behoudt koploperspositie en behaalt weer het Trede 3 en PSO 30+ certificaat

PSO Nederland feliciteert No Time To Waste B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het behalen van het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt No Time To Waste B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet No Time To Waste B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over No Time To Waste B.V.

No Time To Waste B.V., dat opereert onder de naam SNEW, is opgericht in 2011. SNEW heeft een circulair model ontwikkeld waarin grondstoffen van bestaande apparatuur hergebruikt worden in plaats van verbruikt. Waar normaal gesproken de apparatuur meteen gerecycled wordt, geeft SNEW de apparatuur een tweede (en soms zelfs derde) leven. Problemen als het grondstoffentekort en de e-waste kwestie lost de organisatie door haar concept op.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
4 march 2021