Het Groenbedrijf B.V. behoudt Trede 3 en mag ook het PSO 30+ certificaat in ontvangst nemen

Het Groenbedrijf B.V. behoudt Trede 3 en mag ook het PSO 30+ certificaat in ontvangst nemen

PSO Nederland feliciteert Het Groenbedrijf B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Het Groenbedrijf B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Het Groenbedrijf B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Het Groenbedrijf B.V.

Het Groenbedrijf verzorgt in opdracht van gemeente Deventer al het openbaar groen van deze gemeente. De organisatie werkt aan het aanleggen en onderhouden van allerlei soorten groen. Dit wordt gedaan door vakmensen, met de benodigde diploma’s en certificaten al dan niet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met goede begeleiding en veel enthousiasme verrichten deze medewerkers veel verschillende werkzaamheden, zoals maaien, schoffelen en snoeien.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
3 march 2021