Secutor Security Holding B.V. stimuleert sociaal ondernemen en behaalt PSO Trede 2

Secutor Security Holding B.V. stimuleert sociaal ondernemen en behaalt PSO Trede 2

PSO Nederland feliciteert Secutor Security Holding B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Secutor Security Holding B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Secutor Security Holding B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Over Secutor Security Holding B.V.

Alhoewel Secutor Security in eerste instantie vooral evenement- en horeca beveiliging verzorgde, is het nu ook gespecialiseerd in zorg- en objectbeveiliging. De organisatie kiest medewerkers uit die over de benodigde opleiding, juiste mind-set en overtuiging beschikken om de beveiliging zoals Secutor die voor ogen heeft uit te dragen.

Sociaal verantwoord ondernemen is altijd een speerpunt geweest voor de organisatie en dit is terug te zien in het personeelsbeleid. Secutor brengt Social return in de praktijk door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een vaste baan te bieden. Deze mensen maken onderdeel uit van Secutor door hun loyaliteit, inzet en motivatie.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
22 february 2021