Dakspecialist Pex Dakbedekkingen B.V. heeft Trede 2 op de PSO-Prestatieladder behaald

Dakspecialist Pex Dakbedekkingen B.V. heeft Trede 2 op de PSO-Prestatieladder behaald

PSO Nederland feliciteert Pex Dakbedekkingen B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Pex Dakbedekkingen B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Pex Dakbedekkingen B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Pex Dakbedekkingen B.V.

Pex Dakbedekkingen is een allround dakspecialist met focus op renovatie, onderhoud en duurzaamheid. Met ruim 60 jaar ervaring staat de organisatie garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en bovenal vakmanschap. Pex Dakbedekkingen kiest daarom bewust voor het werken met eigen, goed opgeleide en ervaren vakmensen. Vanuit haar vestiging in Echt combineert Pex Dakbedekkingen bewezen traditionele oplossingen met de meest moderne oplossingen. Van nieuwbouw en onderhoud tot complete renovatie van daken.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
19 february 2021