A.L. van de Wetering Beheer B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO Prestatieladder

A.L. van de Wetering Beheer B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert A.L. van de Wetering Beheer B.V. met hun PSO certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt A.L. van de Wetering Beheer B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet A.L. van de Wetering Beheer B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over A.L. van de Wetering Beheer B.V.

A.L. van de Wetering Beheer B.V. is een multidisciplinaire speler in de grond-, weg-, en waterbouw, waarbij het onttrekken en terugplaatsen van grondstoffen een centrale rol speelt. Het realiseren van mooi werk is daarbij een familietraditie geworden die hoog in het vaandel staat. Het onderscheidende resultaat bereikt de organisatie door het zo hoogwaardig mogelijk inzetten van gespecialiseerde mensen, uitzonderlijk materieel en de belangrijkste grondstof: klei. Met samenwerking, inzet en betrokkenheid creëert Wetering een absolute meerwaarde voor de opdrachtgever, mens, maatschappij en natuur.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
18 february 2021