Bouwgroep Hendriks Coppelmans Uden B.V. gecertificeerd op hoogste trede van de PSO Prestatieladder

Bouwgroep Hendriks Coppelmans Uden B.V. gecertificeerd op hoogste trede van de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Hendriks Coppelmans Uden B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Hendriks Coppelmans Uden B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Hendriks Coppelmans Uden B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Hendriks Coppelmans Uden B.V.

Hendriks Coppelmans is een middelgrote ontwikkelende bouwgroep die vanuit haar vestiging in Uden actief is in Brabant en Zuid-Gelderland. Als woonspecialist voelt de organisatie zich thuis bij projecten met een woonfunctie, al dan niet gecombineerd met zorg, welzijn, dienstverlening of commercieel gebruik. Alles aan een huis moet kloppen, wat iemands woonwens ook is. Dat is de filosofie waarmee Hendriks Coppelmans al vele jaren ontwikkelt, bouwt en onderhoudt.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
17 february 2021