Swets ODV Maritiem B.V. heeft de PSO-certificering voor Trede 3 behaald

Swets ODV Maritiem B.V. heeft de PSO-certificering voor Trede 3 behaald

PSO Nederland feliciteert Swets ODV Maritiem B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Swets ODV Maritiem B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Swets ODV Maritiem B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Swets ODV Maritiem B.V.

Swets ODV Maritiem is marktleider op het gebied van personeel voor bediening van bruggen en sluizen, veerdiensten en scheepvaartbegeleiding. De organisatie is een actieve en leidende speler binnen haar vakgebieden op de nautische markt. Swets ODV Maritiem neemt de zorg op het gebied van personeel en materieel volledig uit handen van haar klanten. Of dat nou gaat om het vervoeren van een lading, het vlot en veilig laten doorstromen van scheepvaart langs objecten, het vervoeren van reizigers of het uitvoeren van werken op het water.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
16 february 2021