Peer Accountants Amsterdam B.V. stimuleert inclusieve arbeidsmarkt en behaalt Trede 3 én PSO 30+ op de PSO Prestatieladder

Peer Accountants Amsterdam B.V. stimuleert inclusieve arbeidsmarkt en behaalt Trede 3 én PSO 30+ op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Peer Accountants Amsterdam B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Peer Accountants Amsterdam B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Peer Accountants Amsterdam B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Peer Accountants Amsterdam B.V.

Peer Accountants Amsterdam B.V. bestaat uit een team van hoogopgeleide en talentvolle (assistent)accountants en fiscalisten. De organisatie hecht grote waarde aan persoonlijk en eerlijk contact. De klanten van Peer Accountants Amsterdam B.V. hebben in veel gevallen de ambitie om door te groeien en zijn veelal maatschappelijk gedreven ondernemingen, goede doelen-stichtingen en zorgorganisaties. 

Bij Peer Accountants Amsterdam B.V. draait het om meer dan alleen kwaliteit leveren, ook het werkplezier van de medewerkers staat voorop. De organisatie gelooft in ondernemen met hart en ziel en vindt dat iedereen in onze samenleving mee moet kunnen doen. Ook als je door persoonlijke omstandigheden tijdelijk buiten de arbeidsmarkt bent gevallen, een beperking hebt, of je land hebt moeten ontvluchten. De medewerkers van Peer Accountants Amsterdam B.V. krijgen na een aanloopperiode een vast dienstverband, zodat ze ook écht de kans hebben om mee te doen.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
11 february 2021