Eliquo Water & Energy B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder!

Eliquo Water & Energy B.V. behaalt Aspirant-status op de PSO-Prestatieladder!

PSO Nederland feliciteert Eliquo Water & Energy B.V. met hun PSO certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Eliquo Water & Energy B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Eliquo Water & Energy B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Eliquo Water & Energy B.V.

Eliquo Water & Energy B.V. maakt deel uit van de Eliquo Water Group en zorgt voor de uitwerking en realisatie van complete concepten voor energie neutrale behandeling van rioolwater waarbij nuttige grondstoffen maximaal teruggewonnen worden. Als groep is de organisatie in staat de nieuwste technologieën aan te bieden op het gebied van communale water- en afvalwatertechniek. Eliquo beschikt over getalenteerd personeel en duurzaamheid en innovatie staan hoog in het vaandel.

 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
5 february 2021