J. van Bodegom en Zn B.V. is aantoonbaar gestart met sociaal werkgeverschap en behaalt Aspirant-status op de PSO

J. van Bodegom en Zn B.V. is aantoonbaar gestart met sociaal werkgeverschap en behaalt Aspirant-status op de PSO

PSO Nederland feliciteert J. van Bodegom en Zn B.V. met hun PSO certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt J. van Bodegom en Zn B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet J. van Bodegom en Zn B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over J. van Bodegom en Zn B.V.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1962 is J. van Bodegom en Zn B.V. uitgegroeid tot een onderneming die voornamelijk gespecialiseerd is in cultuurtechniek, grond, weg- en waterbouw. Het denken in mogelijkheden en oplossingen en de krachtige samenwerking tussen de verschillende disciplines heeft ertoe geleid dat van Bodegom heeft is uitgegroeid tot een specialist in haar vakgebied.

Speerpunt van de bedrijfsfilosofie van J. van Bodegom en Zn B.V. is het aanbieden van een totale dienstverlening als het gaat om onderhoudswerkzaamheden van droge,- en natte infrastructuur. Ook het verantwoord omgaan met milieu is een belangrijk aspect. Want als je dagelijks in de natuur werkt, dan ga je verantwoord om met alles wat groeit en bloeit.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
4 february 2021