Louwman Group is aantoonbaar goed op weg naar inclusief ondernemerschap en behaalt de Aspirant-status op de PSO

Louwman Group is aantoonbaar goed op weg naar inclusief ondernemerschap en behaalt de Aspirant-status op de PSO

PSO Nederland feliciteert Louwman Group met hun PSO certificering op Aspirant niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Louwman Group aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Louwman Group een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Louwman Group

Met ruim 90.000 autoverkopen per jaar behoort Louwman Group tot de grootste automotive bedrijven van Europa. De organisatie overspant meer dan 70 retail locaties. Louwman Group heeft een passie om mensen te bewegen, waarbij mensen voorop staan in alles dat de organisatie doet. Dat geldt niet alleen voor de klanten van Louwman Group , maar ook voor de medewerkers en de samenleving.

 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
1 february 2021