Ecotap B.V. maakt slogan waar en laat zien “in charge” te zijn met behalen van Trede 3 én PSO 30 certificaat

Ecotap B.V. maakt slogan waar en laat zien “in charge” te zijn met behalen van Trede 3 én PSO 30 certificaat

PSO Nederland feliciteert Ecotap B.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Ecotap B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Ecotap B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Ecotap B.V.

Ecotap zorgt voor de fabricatie en installatie van laadpalen voor alle elektrische vervoersmiddelen. Zij innoveren continu met betere en nóg mooiere laadpunten, waardoor de keuze om elektrisch te rijden zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt. Zo kunnen we allemaal bijdragen aan een beter klimaat, want “you’re in charge”.

Binnen Ecotap geloven ze in de inclusieve samenleving. Iedereen beschikt over talent, iedereen is speciaal en iedereen doet mee. Door mensen in hun kracht te plaatsen kan er ongekend veel bereikt worden. Met het keurmerk van PSO maakt Ecotap als bedrijf zichtbaar wat de bijdrage is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

 

Deel dit bericht:  
21 january 2021