Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V. behoudt koploperspositie en wordt opnieuw beloond met Trede 3 op de PSO

Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V. behoudt koploperspositie en wordt opnieuw beloond met Trede 3 op de PSO

Voor de vierde keer op rij is Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V. beloond met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt de onderneming uit Geldrop aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Van Stipdonk Landschapsinrichting B.V.

Van Stipdonk Landschapsinrichting is al meer dan 50 jaar actief met aanleg, onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving. Zij bieden verschillende diensten aan, waaronder natuurbeheer, cultuurtechniek en groenvoorziening. Daarbij staat het leveren van kwalitatief goed werk voorop. Zij werken daarbij klantgericht, flexibel en denken mee in het oplossen van problemen en het realiseren van de wensen van de klant.

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
20 january 2021